SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

Custom Made Products

Zpiiel® laver custom made products, som du kan bruge i din promotion kampagne. Vores konstruktionslegetøj er kun begrænset af kreativiteten. Vi kan også hjælpe med, at netop din idé bliver formet med Zpiiel® legetøj. Kugleleddene på vores elementer gør, at vi kan bygge dine modeller både i 2 og 3 dimensioner.

Den store alsidighed ved Zpiiel® betyder, at vi kan udvikle og producere produkter, så de er skræddersyet til netop din virksomhed. Vi har udviklet promotion produkter inden for flere forskellige brancher. Der kan blandt andet nævnes turistbranchen, underholdningsbranchen, transportbranchen og restaurationsbranchen og flere. Vi har helt sikkert også en god idé til din virksomhed.

Zpiiel® konstruktionslegetøj er udviklet, og produceret i Danmark. Vi lægger meget vægt på, at produktet er lokalt produceret. Det opfylder også de nyeste krav inden for EN-71. At det er lokalt giver flere fordele. Du får altid dit materiale hurtigt og agilt.

Kontakt os for at høre mere.

På billederne er der eksempler på, hvad der kan laves med Zpiiel® produkter. Vi skræddersyr en løsning, så du kan få lige den model, som du mangler. Det kan være alt fra den mindste fisk, til et Eiffeltårn. Sammen finder vi lige den løsning, der passer til dit behov og udvikler, hvad du har brug for.