SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

Returnering af varer

Fortrydelsesret

Du skal meddele os, at du fortryder dit køb inden 14 dage efter modtagelsen. Herefter har du 14 dage til at returnere dit køb. Varen må ikke være taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen, ellers skal du betale for værdiforringelsen. Husk at returnere det komplette produkt. Du skal selv betale returforsendelsen. Når vi har modtaget varen retur, overfører vi pengene til din konto inklusiv de oprindelige leveringsomkostninger. Dette sker inden for 14 dage.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamation

Når du handler på www.zpiiel.com, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtig skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor en uge, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelig fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger i forbindelse med returneringen af varen til os.

Varen skal sendes til:
Zpiiel
Messingvej 58 B
8940 Randers SV

Vi har brug for følgende information, når du sender varen retur til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores reklamationsskema her www.zpiiel.com. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og bed posthuset om en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger