SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

Hvad siger vores kunder

Her kan du læse om nogle af de gode oplevelser, som vores kunder har haft med Zpiiel®!

“Vi har afprøvet dette fantastiske produkt.

Børnene på 5 og 10 år, er helt vilde med det, og har brugt mange timer på at lave forskellige figurer, da det kun fantasien som sætter grænsen for hvad der skal laves..

Kan kun anbefales herfra”

Sofie
- mor til 5 årig pige & 10 årig dreng

“Min søn er lige fyldt 9, og fik den største kasse Makers i fødselsdags gave. SÅ mange timers leg der er kommet ud af det! Han er vild med “ingen regler” konceptet og måden hvorpå ret få varianter af enheder kan blive til så mange forskellige dyr / figurer.”

Pernille
- mor til 9 årig dreng

“Jeg har en dreng med krudt i røven, men Zpiiels produkt kan få ham til at sidde stille og fordybe sig, mens han forvandler de små klodser til alt fra dinosaurer til superhelte. Et kæmpe hit hos både far og søn.”

Kasper
- far til 5 årig dreng

Super sejt koncept med Zpiiel. Klik af og på tilfredsstillelsen er langt højere ned ved andre byggesæt. Og simpliciteten er også super god. Min søn på 4 år købte sin første pakke for 3 dage siden, og han har leget med klodserne lige siden. Det virkede rigtig godt med den lille skål hvor han kunne prøve konceptet først. Han er sådan en der elsker klik af og klik på. Så han besluttede han skulle købe en æske med den der skorpion.

Storebror leger også med dem (8 år) hans leg går ud på at lave en kæde med de sorte klodser, vikle dem rundt om sin arm eller lår og “sprænge” kæden med sine muskler.

Anyways, super sejt koncept!

Asbjørn
- far til to drenge

“For vores datter på 8 år har “Makerz” fra Zpiiel haft stor legeværdi.
Til at begynde med, var vi lidt skeptiske, da der ikke fulgte nogen decideret manual med til, hvordan man samler de forskellige figurer. Det viste sig dog at være ret intuitivt for en pige som Alma, der er vant til at lege med lego og spiller Minecraft på iPad’en.
Da hun først var kommet i gang, var det slet ikke til at rive hende væk fra de små brikker, som i løbet af de første par timer var blevet forvandlet til en stor zoologisk have som fyldte det meste af vores spisebord.”

Kasper
- far til 8 årig pige

Zpiiel til daginstitutioner

Hvad siger f.eks. pædagoger samt forældre til børn med specielle behov?