SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

Børn lærer bedst gennem leg

gratis træningsark til BUILD & LEARN

Klinik Syn og indlæring træner børn med Zpiiel

“Jeg har en skål med Zpiiel stående på mit bord og både børn, unge og forældre bygger gerne med Zpiiel under mine konsultationer. Hjernen stimulleres via Zpiiel til øje-hånd koordination, kreative tankegang, fantasi samt koncentration.”

Dorthe Borgkvist, Neuro-optometrist | Indehaver Klinik Syn og indlæring

Formålet med Zpiiel® er at dække børns behov for leg og udvikling. Derfor har Zpiiel ApS udviklet et nyt konstruktionslegetøj, der udfordrer børns kreativitet og åbner et helt nyt univers af muligheder. Forskellige elementer, sat sammen på forskellige måder, og i forskelligt antal, kan blive til hvad som helst.

Vi ved, at børn udvikler sig gennem leg. Vi tror på, at børn skal lege så længe som muligt. Derfor er det vigtigt, at de kan få kreativt legetøj, som stimulerer deres sanser, og hjælper dem til leg og udvikling. Det gør Zpiiel®. I vores verden er det virkelig kun fantasien, der sætter grænsen.

Vores mål er at udvikle nye Zpiiel® produkter, der altid tager udgangspunkt i børnenes behov. Og vi gør det gerne i samarbejde med pædagoger, specialister og andre med viden om børns læring og udvikling. Der er allerede klinikker, der anvender Zpiiel® til træning af finmotorik, hukommelse og til at stimulere børn med ADHD, autisme og andre specielle behov. Zpiiel® er blandt andet velegnet til at træne børns færdigheder pga. af de forskellige former og farver. Her kan du skabe en læringsproces med få elementer. Start måske med en lille trekant med tre elementer. Byg din alder med tal, eller hvad med at skrive bogstaverne i alfabetet? Den kreative proces starter lige her….

Vigtig viden om Zpiiel®