SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

ADHD legetøj

Zpiiel® Konstruktionslegetøj til børn med særlige behov

Legetøj, der er specielt udviklet til børn med ADHD, kan forbedre fokus og koncentration. Dette skyldes at legetøjet er interaktivt og fremmer problemløsning og finmotorik, hvilket er med til at stimulere hjernen. Dette engagerer børn med ADHD og forhindrer dem i at blive distraheret.

Zpiiels ADHD-legetøjsprodukter er designet til at hjælpe børn med at holde sig engageret og koncentreret. Vores legetøj er velegnet til at træne børns finmotorik, hukommelse, øje-hånd koordination, kreative tankegang, fantasi og koncentration. Der er allerede klinikker der anvender vores produkter til træning og stimulering af børn med ADHD, autisme og andre særlige behov. 

Mest solgte

Zpiiel® katalog af produkter og serier

Vores Zpiiel® katalog af produkter bliver udviklet i serier. Om du skal bruge nogle FigZ med dinosaurer, eller du vil lære mere om dyr med fakta-sedlen i vores ZooZ. Find en serie der inspirerer dig til leg og læring. Du kan også finde vores byggevejledninger her på hjemmesiden, eller medfølgende i boksen.

Vi bruger meget tid på at udvikle nye ideer og produkter til vores sortiment. Dyk ned i Zpiiel® universet med vores forskellige serier, der udfordrer børns kreativitet og åbner et helt nyt univers af muligheder. Byg efter en byggevejledning eller brug din fantasi. Hvad har du lyst til at bygge i dag?

Vores figurer og byggesæt er Made in Denmark. Vi producerer det lokalt, og er stolte af at kunne udvikle og lave legetøj her i Danmark. Vores figurer er også kun eksempler på, hvad du kan bygge. Når du samler flere af vores bygge elementer, får du også flere muligheder i dit byggeri! Alle vores elementer passer sammen, og kan bruges i større konstruktioner. Det er kun din egen kreativitet og fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bygge med Zpiiel®.

Hvis du vil lære mere om Zpiiel®, så kan du læse mere om os her. Du kan også finde os på Facebook og Instagram.