SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

Del dine Zpiiel® modeller med os

Har du lavet en spændende Zpiiel® model? Synes du at andre skal have muligheden for at se dit byggeri? Skal andre Zpiiel® byggere have muligheden for at bygge dine modeller? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er ja, så er du kommet til den rigtige side. Her kan du se, hvad andre har bygget. Du kan også selv sende os et billede, eller video af dit byggeri, så kan det komme på væggen.

Send os et billede eller en lille video af din model, så kan vi dele det med andre kreative Zpiiel®-byggere. Vi er også selv interesserede i at se jeres byggerier. Vi vil også gerne inspireres, så vi kan få nye ideer til fremtidige modeller. Det kan være at dit byggeri inspirerer os!

Der er ingen grænser udover din egen fantasi. Brug alle de byggeelementer du har samlet. Du kan bygge både med din MakerZ samling. Du kan også bruge flere elementer fra FigZ serien. Det er ikke elementerne der sætter grænsen. Vi ser gerne byggerier med mange elementer, eller med få elementer. Alle modeller er velkomne.

Få dit byggeri på vores Zpiiel® væg her på siden, eller måske på et Facebook opslag!

Vi har allerede modtaget billeder fra nogle af vores ivrige Zpiiel® byggere. Der er ikke grænser for, hvad i kan bygge og sende til os. Vi tager både imod video og billeder, I kan sende dem til os vha. e-mail, facebook eller instagram