SIkker betaling
14 dages fortrydelsesret
1-3 hverdage
Fri levering ved 300 kr
Produceret i Danmark

Skal du også til at undervise dine børn selv i diverse fag?
- her er 2 sjove matematik gåder for børn!

Det har i en periode været dagligdagen for mange forældre, at éns børn har været hjemsendt. Dertil, så er flere også hjemsendt fra arbejde.

Pga. omstændighederne er kvaliteten og mængden af undervisning begrænset. Derfor begynder flere forældre at deltage i undervisningen. Så betyder det bl.a., at der skal laves matematik opgaver for børnene. 

Hvis det er dig, som har valgt at gøre dette, vil vi for det første ønske dig god fornøjelse! Derudover, så skal du lige have to opgaver for børn, som du med fordel kan involvere.

Regnestykker

Hvad er 3+2, 5-1 og 4×0?

Uanset niveau kan man lave regnestykker, som enten lige er til at regne ud eller er en udfordring. I eksemplerne ser du både plus-, minus- og gangestykker.

Geometri

Hvordan ser en firkant, rektangel, cirkel og pentagram ud?

Matematik er jo også andet end bare regnestykker. Der er også geometri, man kan begynde at lege med. Ligesom på billederne ser du geometriske former, som børn kan lære ved at bygge dem.

Begynd på din egne aktiviteter til børn

Du behøver ikke, at lave tal og former som gjort på billederne. Gør det i de størrelse og varianter, som du og børnene ønsker! Børn på forskellige aldre vil også gerne lære på forskellige måder og niveauer.

Vi anbefaler også, at I gøre det på jeres egen måde, da lærering foregår på sin hvis individuelt. Dog mener vi også, at lærering gennem leg er meget effektiv. Ved at visualisere figurer, hvordan de skal laves, skaber en langt mere præcis forståelse af disciplinen.

Fordelene ved at vælge Zpiiel er:

  • Uanset hvilket produkt du køber, så passer elementerne med hinanden! 
  • Kugleleddenes design giver du mulighed for at være kreativ, hvor kun fantasi sætter grænser! 
  • Forbedre børns finmotorik & forstærker kognitive evner!
  • Bæredygtig produktion og læring gennem leg!

Fragt fra 39kr.

Fri levering ved køb over 300 kr.

Levering 1-3 hverdage

Begynd undervisningen - Køb en Makerz 600!